mandag 13. april 2009

Nora er en syk liten jente..


for dere som har vært mye sammen med meg i det siste har lagt merke til at jeg er i slaget for tiden!
Vitser på vitser, den ene bedre enn den andre. Folk rundt må legge seg ned på gulvet i krampetrekninger grunnet for mye latter. Verden har tildelt meg en mikrofon, en scene og et publikum og lampelyset er slått på. men det er ikke min humoristiske overlegenhet dette innlegget skal handle om. Nesten tvert i mot..

Dette er en offisiell unnskyldning for alle de "fantastiske" vitsene jeg har lirt av meg. Men, sannheten er at.. jeg er skada, i hodet mitt. Jeg har blitt besatt av vitser, gjerne de om morra di. (Hun er jo så lett å gjøre narr av).
Fra spøk til revolver; jeg håper virkelig ikke det er noen der ute som tror jeg mener alvor med vitsene mine, gråter seg selv i søvn hver natt og eier en voodoo-dukke med mitt navn på. Det er bare vitser, dårlige vitser!. Jeg skulle gjerne ha stoppet, snudd ryggen til disse fornærmelsene, men det er umulig. Morra di-vitser har tatt over livet mitt like fort som tyskerne tok Polen.

Så dette er også en unnskyldning for alle fremtidige vitser, beklager!!

Denne trenden kommer nok til å gi seg om en stund, men ikke helt enda. En ny vitse-trend slår nok snart inn for full kraft... (nesten like hardt som jeg slo moren din i går... hun likte det)

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHAHA, DUST!

Du er søt du, Noramin :)

- Madeleine - http://madeleinenorrman.blogg.no/

Helene Kristin sa...

Du har vært i slaget ja Nora. :)
Don't stop! Da har jeg noen å være teit med, haha.