torsdag 7. mai 2009

Poitikk på villspor.

Hva SKJER med norsk politikk om dagen?!
Først og fremst, Frp?!. Den nye reklame-kampanjen de kjører er feig og rett og slett upolitisk. For deg som ikke har sett disse reklamene så det går ut på å henge ut Ap grunnet "alt" de ikke har gjennomført. De har nemlig brukt all sin tid på å rette opp i dårlig høyre-økonomi i kommuner og på å fikse en KRISEPAKKE!. Tenk om Ap heller hadde brukt tiden på å innføre varm mat på skoler, enn på en nasjonal krisepakke. Da hadde sikkert Frp brukt det for hva det var vært.
Bruk heller litt mer tid på å fremme deres egen politkk enn å henge ut andre:).

Krf er også kule for tiden! De vurderer å sende inn et forslag på å fjerne partnerskapsloven og forby homofile å adoptere. Hva skal de gjøre liksom?, annulere alle homfile ekteskap i Norge?.
Dette er virkelig helt latterlig. Jeg som personlig er kristen syns det er teit av andre kristne å kritisere andre og å henge dem ut. Gud og jesus preker bare om å elske hverandre for hvem du er, og at de elsker deg for uansett hva du gjør eller hvem du er! Og tilgivelse er ALLTID gratis!.
hvis ikke en gang et kristent parti klarer å følge sine egne "regler" burde de ikke kalle seg et parti. eller jo, hykler-partiet!.

So, there you have it kids:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Her kommer den politiske Nora! Det var vel ikke Gro som påvirket deg da, Nora? =P

Neida jeg bare tuller! Jeg er faktisk ganske enig med deg. Jeg er imot politisk reklame uansett, det fører bare til tull og tøys. Folk kan danne sine egne meninger based upon hva de syns om partienes arbeid...

Nora S sa...

Ja, veldig enig;).
Og nei, this was all me!;)