tirsdag 21. desember 2010

God save the Queen.

For to uker siden,eller noe, dro Nora og KB på nye eventyr til London. Tiden bletilbragt som store turister med alt for dårlig humor..

Grunnet halvdårlige,men geniale,youtube videoer som denne eller denne var stemningen alltid på topp.


Etter å ha reist i et par timer kom vi frem til Kings Cross Station der vi skulle møte Lise,og da kicket nerden i meg inn da jeg husket at "DET VAR JO HER HARRY POTTER DRO MED GALTVORTEKSPRESSEN!!" Vi gikk mot en vakt for å spørre om veien til platform 9.Vi rakk ikke frem til ham før han åpnet kjeften og sa "Harry Potter Platform right round the corner.." Jah, så sykt nerder så vi ut. Han bare VISSTE at vi skulle dit liksom..

Det hadde også snødd HELT FOR JÆVLIG MYE, og britene var helt ute av seg. Dette var det verste som noen gang kunne hende. (minner om at dette er landet som har opplevd to verdenskriger, der blant heftig blietzkrrieg fra nazistene, IRA bombimgs osv...)


Og selvsagt ble det litt fart og fest. Den ene kvelden gikk vi ut "local", der den eneste sangen de spilte var denne. Syyykt irriterende sang i lengden, særlig når alle britene skulle synge med. Det eneste som lyste mot oss på klubben var tannrader fra gamle menn der tennene har blitt tilfeldig kastet inn i kjeften på dem mens de hoppet opp og ned med forførende blikkog hårete bryst. Så vi bestemte oss for å være så sjarmerende som bare vi norske jenter kan være - selvsagt med snus i kjeften. Da sluttet de å plage oss, rart det der...
Den andre kvelden dro vi på norsk julefest hos noen venner av lise og annesofie med en hææv andre briter. Det var stas, og vi fikkmøte noen ordentlig hyggelige mennesker:)
Mat må man ha..


Dette var alt jeg orket for denne gang, skal prøve å finne noen fine hyde park bilder senere:)

Ingen kommentarer: